Els més venuts

Fabricants

Nous productes

Proveïdors

  • 100x100 Chef
  • Alfa Omega
  • bianco di puro GmbH & Co. KG
  • Brands
  • Disbook - Urano

Nous productes

Mostrant 1 - 5 de 5 elements

Barreta de xocolata crudivegana Pure Nibs, 82% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, sucre de flow de coco*, nibs de cacau cru* (20%), lúcuma en pols*, vainilla Bourbon* i sal marina*  *certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams.

3,50 €

Barreta de xocolata crudivegana cireres i xili, 82% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, cireres* (20%), sucre de flow de coco*, panses*, nibs de cacau cru*, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon*, canyella en pols, xili (0,2%) i sal marina*  *certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams.

3,50 €

Barreta de xocolata crudivegana Nou Pecana i Maca, 81% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, nou pecana* (15%), dàtils, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon*, oli de fonoll* i sal marina*  *certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams.

3,50 €

Barreta de xocolata crudivegana Extra Pure, 93% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, dàtils en pols*, dàtils granulats amb farina d'arròs, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon* * certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams. 

3,50 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements