Llibre "Smoothie: La Revolución Verde" - Victoria Boutenko

9788484454403

Nou producte

12,00 € amb impostos

  • El llibre "Smoothie: La Revolución Verde" de la Victoria Boutenko parla sobre l'extraordinari poder revitalitzant i curatiu dels batuts verds, aportant 200 receptes.

  • Ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut.
  • Editorial Gaia.

  • 192 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre "Smoothie: La Revolución Verde", de Victoria Boutenko

  • El llibre "Smoothie: La Revolución Verde" de la Victoria Boutenko parla sobre l'extraordinari poder revitalitzant i curatiu dels batuts verds, aportant 200 receptes.

  • Ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut.
  • Editorial Gaia.

  • 192 pàgines.

Descobreix l'extraordinari poder curatiu dels batuts verds.

Victòria Boutenko, la creadora dels batuts verds (smoothies), aporta en aquesta obra la informació essencial sobre aquesta revolucionària manera de consumir vegetals de fulla verda, així com una gran varietat de senzilles receptes.

Gràcies al fet que requereix molt poc temps de preparació, aquesta saborosa i nutritiva beguda es converteix en la forma més senzilla de reintroduir en la nostra dieta les fruites, hortalisses i verdures de fulla que portem tant de temps oblidades. A més, les dues-centes receptes incloses en Smoothie: la revolució verda ens ofereixen la manera més simple i deliciosa d'ingerir crus tots aquests vegetals que ens aporten els nutrients que el nostre organisme anhela i necessita.

Victòria Boutenko, pionera en el camp de l'alimentació crudívora, ens facilita la tasca de consumir verdures de fulla a través d'una simple i eficaç proposta que ens permetrà obtenir òptims beneficis nutricionals.

El consum d'aliments processats i «menjar ràpid», combinat amb l'excés de treball, la sensació d'estrès i el costum de menjar a tota velocitat, fa que molt pocs de nosaltres aconseguim seguir una dieta equilibrada enmig de la ferotge competitivitat que caracteritza la nostra vida actual.

I encara que no patim cap malaltia, és possible que sí experimentem falta de concentració, insomni o qualsevol altre símptoma derivat de la deficiència nutricional. Smoothie: la revolució verda pretén acabar amb aquesta epidèmia silenciosa i ajudar-nos a recuperar l'equilibri i la salut amb els seus genials batuts verds.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria