Llibre "Raw Food Anti-Aging" - Consol Rodríguez

978-84-7953-923-8

Nou producte

35,00 € amb impostos

  • Raw Food Anti-Aging, de Consol Rodríguez.

  • La cuina de la longevitat: salut, vitalitat, consciència i bellesa.

  • Biblioteca Raw Food essencial. 

  • Editorial Urano.

  • Publicat el 04/04/2016.

  • 351 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre Raw Food Anti-Aging - Urano

• Una obra que presenta els fonaments de l'alimentació crudivegana, exposant tant els seus beneficis per a la nostra salut com les seves propietats especials per frenar el procés de l'envelliment.

• Inclou receptes noves i atractives, il·lustrades amb suggerents fotografies.

• Consol Rodríguez és formadora en alimentació viva i cuina crudivegana i autora del bloc Kijimuna 's Kitchen, on publica i comparteix receptes i altres articles d'interès relacionats amb l'alimentació viva i les propietats curatives i medicinals dels aliments.

La bíblia del moviment raw food: inspiració i alimentació per a un dia a dia sa i feliç.

Consol Rodríguez, formadora d'alimentació crudivegana i cuina viva, signa una de les obres més completes, amenes i rigoroses que s'han publicat sobre el CRUDIVORISME o raw food, una pràctica dietètica que consisteix a consumir aliments de la manera menys elaborada possible, preferiblement crus, tal com la naturalesa els ha dissenyat per a nosaltres.

Descobrirem que, lluny de presentar mancances, una dieta a base d'aliments vius ens proporciona totes les vitamines que necessitem, els minerals en la seva forma orgànica i els antioxidants imprescindibles per a una vida sana, vibrant, sostenible, ètica i rejovenidora. Explorarem els components dels aliments -vitamines, minerals, enzims, aminoàcids ... - i com afecten i regeneren el nostre organisme. Un cop convençuts (si no ho estàvem ja) dels beneficis d'aquesta dieta, accedirem a les eines que necessitem per adoptar gradualment un estil de vida crudivegà, incloses més de cinquanta receptes superenergéticas, tan senzilles com delicioses. Una proposta apassionant i una autèntica revolució dietètica que garanteix una vida sana i longeva.

Sobre Consol Rodríguez

Consol Rodríguez és formadora de cuina crudivegana, artista visual, facilitadora de tallers creatius de raw food i autora del bloc Kijimuna 's Kitchen. Receptes senzilles amb aliments vius (www.kijimunas-kitchen.com), en el qual publica i comparteix receptes crudiveganas i articles relacionats amb les propietats curatives dels aliments.

La ressenya de Crudivegània

Pels qui no el coneixeu encara, us presento el nou llibre de referència d'alimentació saludable, creat i editat en el nostre país per la meva amiga i companya de feina Consol Rodríguez, de Kijimuna's Kitchen: Raw Food Anti Aging, editat per URANO.

Abans que res, dir que entenem l'alimentació saludable com a aquella que, com bé diu la seva arrel, crea SALUT. I avui dia, això és un concepte amb força controversia doncs, sovint, llegim articles o llibres de persones que, promovent una "alimentació saludable", basen aquesta alimentació en aliments que embruten el nostre organisme, creant toxines i malaltia, encara que siguin d'origen vegetal.

En aquest llibre hi trobareu una extensa i evident base científica en la que s'explica quina és l'alimentació fisiològica de l'ésser humà (la saludable), fent un passeig des de la seva evolució i fisiologia fins els últims estudis biològics i bioquímics sobre nutrició humana. Fascinant. També explica com combinar els aliments perquè ens nodreixin i com mantenir la salut i la longevitat a través de l'alimentació (concepte hipocràtic ancestral).

Un llibre que ensenya una realitat científica, molt ben explicada, amb il·lustracions molt boniques i amb un llenguatge planer i comprensible per tothom, perquè cadascú tregui les seves pròpies conclusions.

I després de la part científica, un regal: unes receptes delicioses i fàcils d'elaborar, que sorprendran del ventall de possibilitats que ofereix la cuina fisiològica (o cuina viva - Raw & Living Food): sucs, batuts, amanides, cevitxes, arrossos, formatges, truita, xocolata, gelats, galetes, pans... i també cosmètica "home-made", per home i per dona!

Recomanat 100% a tots els públics, tant a particulars com a professionals de la salut.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria