Llibre "Raw Food Anti-Aging" - Consol Rodríguez

978-84-7953-923-8

Nou producte

35,00 € amb impostos

  • Raw Food Anti-Aging, de Consol Rodríguez.

  • La cuina de la longevitat: salut, vitalitat, consciència i bellesa.

  • Biblioteca Raw Food essencial. 

  • Editorial Urano.

  • Publicat el 04/04/2016.

  • 351 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre Raw Food Anti-Aging - Urano

• Una obra que presenta els fonaments de l'alimentació crudivegana, exposant tant els seus beneficis per a la nostra salut com les seves propietats especials per frenar el procés de l'envelliment.

• Inclou receptes noves i atractives, il·lustrades amb suggerents fotografies.

• Consol Rodríguez és formadora en alimentació viva i cuina crudivegana i autora del bloc Kijimuna 's Kitchen, on publica i comparteix receptes i altres articles d'interès relacionats amb l'alimentació viva i les propietats curatives i medicinals dels aliments.

La bíblia del moviment raw food: inspiració i alimentació per a un dia a dia sa i feliç.

Consol Rodríguez, formadora d'alimentació crudivegana i cuina viva, signa una de les obres més completes, amenes i rigoroses que s'han publicat sobre el CRUDIVORISME o raw food, una pràctica dietètica que consisteix a consumir aliments de la manera menys elaborada possible, preferiblement crus, tal com la naturalesa els ha dissenyat per a nosaltres.

Descobrirem que, lluny de presentar mancances, una dieta a base d'aliments vius ens proporciona totes les vitamines que necessitem, els minerals en la seva forma orgànica i els antioxidants imprescindibles per a una vida sana, vibrant, sostenible, ètica i rejovenidora. Explorarem els components dels aliments -vitamines, minerals, enzims, aminoàcids ... - i com afecten i regeneren el nostre organisme. Un cop convençuts (si no ho estàvem ja) dels beneficis d'aquesta dieta, accedirem a les eines que necessitem per adoptar gradualment un estil de vida crudivegà, incloses més de cinquanta receptes superenergéticas, tan senzilles com delicioses. Una proposta apassionant i una autèntica revolució dietètica que garanteix una vida sana i longeva.

Sobre Consol Rodríguez

Consol Rodríguez és formadora de cuina crudivegana, artista visual, facilitadora de tallers creatius de raw food i autora del bloc Kijimuna 's Kitchen. Receptes senzilles amb aliments vius (www.kijimunas-kitchen.com), en el qual publica i comparteix receptes crudiveganas i articles relacionats amb les propietats curatives dels aliments.

La ressenya de Crudivegània

Pels qui no el coneixeu encara, us presento el nou llibre de referència d'alimentació saludable, creat i editat en el nostre país per la meva amiga i companya de feina Consol Rodríguez, de Kijimuna's Kitchen: Raw Food Anti Aging, editat per URANO.

Abans que res, dir que entenem l'alimentació saludable com a aquella que, com bé diu la seva arrel, crea SALUT. I avui dia, això és un concepte amb força controversia doncs, sovint, llegim articles o llibres de persones que, promovent una "alimentació saludable", basen aquesta alimentació en aliments que embruten el nostre organisme, creant toxines i malaltia, encara que siguin d'origen vegetal.

En aquest llibre hi trobareu una extensa i evident base científica en la que s'explica quina és l'alimentació fisiològica de l'ésser humà (la saludable), fent un passeig des de la seva evolució i fisiologia fins els últims estudis biològics i bioquímics sobre nutrició humana. Fascinant. També explica com combinar els aliments perquè ens nodreixin i com mantenir la salut i la longevitat a través de l'alimentació (concepte hipocràtic ancestral).

Un llibre que ensenya una realitat científica, molt ben explicada, amb il·lustracions molt boniques i amb un llenguatge planer i comprensible per tothom, perquè cadascú tregui les seves pròpies conclusions.

I després de la part científica, un regal: unes receptes delicioses i fàcils d'elaborar, que sorprendran del ventall de possibilitats que ofereix la cuina fisiològica (o cuina viva - Raw & Living Food): sucs, batuts, amanides, cevitxes, arrossos, formatges, truita, xocolata, gelats, galetes, pans... i també cosmètica "home-made", per home i per dona!

Recomanat 100% a tots els públics, tant a particulars com a professionals de la salut.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

8 altres productes en la mateixa categoria