978-84-7953-923-8
Nou producte
Atenció: Són els darrers en estoc!
Data de disponibilitat:
35,00 € amb impostos
• Una obra que presenta els fonaments de l'alimentació crudivegana, exposant tant els seus beneficis per a la nostra salut com les seves propietats especials per frenar el procés de l'envelliment.
• Inclou receptes noves i atractives, il·lustrades amb suggerents fotografies.
• Consol Rodríguez és formadora en alimentació viva i cuina crudivegana i autora del bloc Kijimuna 's Kitchen, on publica i comparteix receptes i altres articles d'interès relacionats amb l'alimentació viva i les propietats curatives i medicinals dels aliments.
La bíblia del moviment raw food: inspiració i alimentació per a un dia a dia sa i feliç.
Consol Rodríguez, formadora d'alimentació crudivegana i cuina viva, signa una de les obres més completes, amenes i rigoroses que s'han publicat sobre el CRUDIVORISME o raw food, una pràctica dietètica que consisteix a consumir aliments de la manera menys elaborada possible, preferiblement crus, tal com la naturalesa els ha dissenyat per a nosaltres.
Descobrirem que, lluny de presentar mancances, una dieta a base d'aliments vius ens proporciona totes les vitamines que necessitem, els minerals en la seva forma orgànica i els antioxidants imprescindibles per a una vida sana, vibrant, sostenible, ètica i rejovenidora. Explorarem els components dels aliments -vitamines, minerals, enzims, aminoàcids ... - i com afecten i regeneren el nostre organisme. Un cop convençuts (si no ho estàvem ja) dels beneficis d'aquesta dieta, accedirem a les eines que necessitem per adoptar gradualment un estil de vida crudivegà, incloses més de cinquanta receptes superenergéticas, tan senzilles com delicioses. Una proposta apassionant i una autèntica revolució dietètica que garanteix una vida sana i longeva.
Consol Rodríguez és formadora de cuina crudivegana, artista visual, facilitadora de tallers creatius de raw food i autora del bloc Kijimuna 's Kitchen. Receptes senzilles amb aliments vius (www.kijimunas-kitchen.com), en el qual publica i comparteix receptes crudiveganas i articles relacionats amb les propietats curatives dels aliments.
Pels qui no el coneixeu encara, us presento el nou llibre de referència d'alimentació saludable, creat i editat en el nostre país per la meva amiga i companya de feina Consol Rodríguez, de Kijimuna's Kitchen: Raw Food Anti Aging, editat per URANO.
Abans que res, dir que entenem l'alimentació saludable com a aquella que, com bé diu la seva arrel, crea SALUT. I avui dia, això és un concepte amb força controversia doncs, sovint, llegim articles o llibres de persones que, promovent una "alimentació saludable", basen aquesta alimentació en aliments que embruten el nostre organisme, creant toxines i malaltia, encara que siguin d'origen vegetal.
En aquest llibre hi trobareu una extensa i evident base científica en la que s'explica quina és l'alimentació fisiològica de l'ésser humà (la saludable), fent un passeig des de la seva evolució i fisiologia fins els últims estudis biològics i bioquímics sobre nutrició humana. Fascinant. També explica com combinar els aliments perquè ens nodreixin i com mantenir la salut i la longevitat a través de l'alimentació (concepte hipocràtic ancestral).
Un llibre que ensenya una realitat científica, molt ben explicada, amb il·lustracions molt boniques i amb un llenguatge planer i comprensible per tothom, perquè cadascú tregui les seves pròpies conclusions.
I després de la part científica, un regal: unes receptes delicioses i fàcils d'elaborar, que sorprendran del ventall de possibilitats que ofereix la cuina fisiològica (o cuina viva - Raw & Living Food): sucs, batuts, amanides, cevitxes, arrossos, formatges, truita, xocolata, gelats, galetes, pans... i també cosmètica "home-made", per home i per dona!
Recomanat 100% a tots els públics, tant a particulars com a professionals de la salut.
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.
Llibre Espiritual Chef, de Javier Medvedovsky. Aliments essencials de l'ànima. Editorial Urano. Publicat el 09/11/2015. 189x243.
El llibre "La alimentación, la 3ª Medicina" del Dr. Jean Seignalet es essencial en una biblioteca de salut. La dieta del Dr. Seignalet, també coneguda com a dieta ancestral, proposa unes pautes adequades a les necessitats reals del nostre organisme: l'alimentació fisiològica de l'ésser humà. Editorial RBA. 696 pàgines.
Nutrició Espiritual: Sis fonaments per a la Vida Espiritual i el Despertar de la Kundalini explora els aspectes espirituals, científics, intuïtius i metafísics de la nutrició, de la Kundalini i del despertar de la consciència. Editorial Antroposófica. 267 pàgines.
El llibre "La Revolución Verde" de la Victoria Boutenko parla sobre l'extraordinari poder revitalitzant i curatiu dels vegetals i els batuts verds. La Revolución Verde recull informació molt valuosa i veraç sobre nutrició i batuts verds. Ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut. Editorial Gaia. 256 pàgines.
Aquest llibre parla sobre com l'alimentació moderna és la principal responsable de les malalties contemporànies: el nostre aparell digestiu no està adaptat a les molècules que estem ingerint. Llibre imprescindible en la biblioteca essencial. Editorial Epidauro. 380 pàgines.
Alimentación Consciente de Gabriel Cousens ofereix una base única i convincent sobre com millorar la qualitat de les nostres vides. És reconfortant trobar a un pensador original que brinda perspectives provocatives i una font per ajudar a tots els que estiguin interessats a viure una vida més prolongada i saludable. Editorial Epidauro. 844 pàgines.
L'ésser humà es troba sens dubte en relació amb la naturalesa, ell s'adapta a la natura que l'envolta, s'acobla amb el que aquesta conté. Llavors sorgeix la pregunta: Hi ha alguna possibilitat que l'ésser humà s'alliberi d'aquestes forces del seu entorn mitjançant la seva alimentació, de tal manera que obtingui cert poder i certa influència sobre les...
L'ésser humà es troba sens dubte en relació amb la naturalesa, ell s'adapta a la natura que l'envolta, s'acobla amb el que aquesta conté. Llavors sorgeix la pregunta: Hi ha alguna possibilitat que l'ésser humà s'alliberi d'aquestes forces del seu entorn mitjançant la seva alimentació, de tal manera que obtingui cert poder i certa influència sobre les...
El llibre "Smoothie: La Revolución Verde" de la Victoria Boutenko parla sobre l'extraordinari poder revitalitzant i curatiu dels batuts verds, aportant 200 receptes. Ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut. Editorial Gaia. 192 pàgines.
Receptes per a una salut radiant. Un llibre inspirador, fàcil de seguir i ple d'informació i receptes delicioses. Els autors no només cuinen de meravella, sinó que també ens ofereixen una informació vital que és la clau de la longevitat i el màxim benestar. 19X24 cm / 226 pàgines Editorial Acanto. Primera edició: 27/09/2013
El llibre "Cocina del Arco Iris" uneix l'enfocament de la saviesa dietària ayurvèdica amb la investigació moderna sobre els factors metabòlics, com l'oxidació ràpida o lenta, el tipus sanguini, la composició genètica, etc. Editorial Antroposófica (2015) 16 x 23 cm. / 267 pàgines.
L'Art de la fermentació és una guia completa per fer els teus fermentats a casa. En ell descobriràs la historia, els conceptes científics i els procesos bàsics de la fermentació d'una forma molt ben explicada. Biblioteca essencial. ISBN: 9788484455646 Editorial GAIA 540 pàgines. Castellà.
El llibre de la longevitat conté valuosa informació exposada d'una manera senzilla i accessible, a més d'exclusives receptes d'alimentació natural i consells i trucs perquè transformis la teva forma de vida i la orientis cap a una existència plena de dinamisme, bellesa i energia. ISBN: 9788484456087Editorial Gaia 17 x 24 cm. / 416 pàgines
Amb aquest eBook de 47 pàgines, coneixeràs quin és el teu aliment fisiològic, els seus beneficis, els tipus d'aliments que cal menjar per estar sa, com combinar correctament els aliments, com adaptar la dieta al teu metabolisme i, en definitiva, com tenir bones digestions i mantenir un cos sa, enèrgic i radiant. Un petit llibre d'instruccions de com...
Amb aquest e-Book en format pdf, coneixeràs quin és el teu aliment fisiològic, els seus beneficis, els tipus d'aliments que cal menjar per estar sa, com combinar correctament els aliments, com adaptar la dieta al teu metabolisme i, en definitiva, com tenir bones digestions i mantenir un cos sa, enèrgic i radiant. Un petit llibre d'instruccions de com...
El llibre "Hay una cura para la diabetes" uneix l'enfocament de la saviesa dietària ayurvèdica amb la investigació moderna sobre els factors metabòlics, com l'oxidació ràpida o lenta, el tipus sanguini, la composició genètica, etc. Editorial Antroposófica (2011) 16 x 23 cm. / 428 pàgines.
Amb aquest eBook de 40 pàgines, tindràs totes les eines per fer tu mateix el teu detox de 7 dies, d'una forma còmode i eficaç. Coneixeràs la fisiologia del detox, les pautes bàsiques per dur-lo a terme amb facilitat i eficàcia, el pla de 7 dies detallat amb totes les receptes, els seus possibles símptomes, etc. Un llibre d'instruccions de com fer un...
Amb aquest eBook de 40 pàgines, tindràs totes les eines per fer tu mateix el teu detox de 7 dies, d'una forma còmode i eficaç. Coneixeràs la fisiologia del detox, les pautes bàsiques per dur-lo a terme amb facilitat i eficàcia, el pla de 7 dies detallat amb totes les receptes, els seus possibles símptomes, etc. Un llibre d'instruccions de com fer un...
Pan con Queso y otras recetas crudiveganas para un día consciente y vitalizante, de Consol Rodríguez. Editorial Urano. Publicat el 05/02/2018. Format: 189x243 320 pàgines.
SOPES DETOX, de l'Eva Roca ISBN: 978-84-9034-920-5 Nombre de Pàgines: 136 Mides: 17 x 24 cm Enquadernació: Rústica amb solapes Data primera edició: Febrer del 2020 Editorial: COSSETÀNIA Idioma: CATALÀ (disponible també en castellà)
SOPAS DETOX, de l'Eva RocaRecetas y hábitos alimentarios para sanar el cuerpo Autor: Eva RocaNúmero de páginas: 136Encuadernación: Rústica con solapasFecha primera edición: Febrero del 2020Formato: 17 x 24 cmISBN: 978-84-16918-72-0(disponible també en català)