978-84-7953-979-5
Nou producte
Atenció: Són els darrers en estoc!
Data de disponibilitat:
29,00 € amb impostos
Mides | 189 x 243 |
• Una obra que anima a disfrutar de una vida más vibrante y consciente sin renunciar a sabores y texturas.
• Reúne deliciosas propuestas pensadas para reemplazar comestibles como el pan y los lácteos por alternativas vivas y sabrosas.
• Incluye más de setenta recetas para elaborar panes y quesos a partir de semillas y frutos secos.
Consciente, creativa, rejuvenecedora y gourmet: pásate a la alimentación viva sin renunciar a nada.
¿Te has propuesto comer de forma viva y saludable pero te cuesta prescindir de ciertos alimentos? Algunos productos, como los derivados de los cereales y los lácteos, no solamente contienen sustancias muy nocivas para la salud sino que son altamente adictivos. Debido a ello, a muchas personas les resulta complicado renunciar al pan en sus diversas formas y a los quesos.
Consol Rodríguez, apasionada investigadora de la alimentación viva y crudivegana, propone sustituir esos productos que no nutren pero sí intoxican por irresistibles propuestas vegetales, elaboradas con métodos alternativos que conservan todos los nutrientes y multiplican los beneficios. Panes crujientes o esponjosos, galletas y crackers, quesos viejos o cremosos, pizzas, «mozzarellas» y mucho más, todos ellos vitalizantes, nutritivos, saludables y deliciosos. Una aventura tan saludable como creativa que es pura tentación para la vista y el paladar.
Consol Rodríguez és formadora de cuina crudivegana, artista visual, facilitadora de tallers creatius de raw food i autora del bloc Kijimuna 's Kitchen. Receptes senzilles amb aliments vius (www.kijimunas-kitchen.com), en el qual publica i comparteix receptes crudiveganas i articles relacionats amb les propietats curatives dels aliments.
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.
Raw Food Anti-Aging, de Consol Rodríguez. La cuina de la longevitat: salut, vitalitat, consciència i bellesa. Biblioteca Raw Food essencial. Editorial Urano. Publicat el 04/04/2016. 351 pàgines.
Llibre Espiritual Chef, de Javier Medvedovsky. Aliments essencials de l'ànima. Editorial Urano. Publicat el 09/11/2015. 189x243.
El llibre "La alimentación, la 3ª Medicina" del Dr. Jean Seignalet es essencial en una biblioteca de salut. La dieta del Dr. Seignalet, també coneguda com a dieta ancestral, proposa unes pautes adequades a les necessitats reals del nostre organisme: l'alimentació fisiològica de l'ésser humà. Editorial RBA. 696 pàgines.
Nutrició Espiritual: Sis fonaments per a la Vida Espiritual i el Despertar de la Kundalini explora els aspectes espirituals, científics, intuïtius i metafísics de la nutrició, de la Kundalini i del despertar de la consciència. Editorial Antroposófica. 267 pàgines.
El llibre "La Revolución Verde" de la Victoria Boutenko parla sobre l'extraordinari poder revitalitzant i curatiu dels vegetals i els batuts verds. La Revolución Verde recull informació molt valuosa i veraç sobre nutrició i batuts verds. Ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut. Editorial Gaia. 256 pàgines.
Aquest llibre parla sobre com l'alimentació moderna és la principal responsable de les malalties contemporànies: el nostre aparell digestiu no està adaptat a les molècules que estem ingerint. Llibre imprescindible en la biblioteca essencial. Editorial Epidauro. 380 pàgines.
Alimentación Consciente de Gabriel Cousens ofereix una base única i convincent sobre com millorar la qualitat de les nostres vides. És reconfortant trobar a un pensador original que brinda perspectives provocatives i una font per ajudar a tots els que estiguin interessats a viure una vida més prolongada i saludable. Editorial Epidauro. 844 pàgines.
L'ésser humà es troba sens dubte en relació amb la naturalesa, ell s'adapta a la natura que l'envolta, s'acobla amb el que aquesta conté. Llavors sorgeix la pregunta: Hi ha alguna possibilitat que l'ésser humà s'alliberi d'aquestes forces del seu entorn mitjançant la seva alimentació, de tal manera que obtingui cert poder i certa influència sobre les...
L'ésser humà es troba sens dubte en relació amb la naturalesa, ell s'adapta a la natura que l'envolta, s'acobla amb el que aquesta conté. Llavors sorgeix la pregunta: Hi ha alguna possibilitat que l'ésser humà s'alliberi d'aquestes forces del seu entorn mitjançant la seva alimentació, de tal manera que obtingui cert poder i certa influència sobre les...
El llibre "Smoothie: La Revolución Verde" de la Victoria Boutenko parla sobre l'extraordinari poder revitalitzant i curatiu dels batuts verds, aportant 200 receptes. Ideal per a qualsevol persona que vulgui millorar la seva salut. Editorial Gaia. 192 pàgines.
Receptes per a una salut radiant. Un llibre inspirador, fàcil de seguir i ple d'informació i receptes delicioses. Els autors no només cuinen de meravella, sinó que també ens ofereixen una informació vital que és la clau de la longevitat i el màxim benestar. 19X24 cm / 226 pàgines Editorial Acanto. Primera edició: 27/09/2013
El llibre "Cocina del Arco Iris" uneix l'enfocament de la saviesa dietària ayurvèdica amb la investigació moderna sobre els factors metabòlics, com l'oxidació ràpida o lenta, el tipus sanguini, la composició genètica, etc. Editorial Antroposófica (2015) 16 x 23 cm. / 267 pàgines.
L'Art de la fermentació és una guia completa per fer els teus fermentats a casa. En ell descobriràs la historia, els conceptes científics i els procesos bàsics de la fermentació d'una forma molt ben explicada. Biblioteca essencial. ISBN: 9788484455646 Editorial GAIA 540 pàgines. Castellà.
El llibre de la longevitat conté valuosa informació exposada d'una manera senzilla i accessible, a més d'exclusives receptes d'alimentació natural i consells i trucs perquè transformis la teva forma de vida i la orientis cap a una existència plena de dinamisme, bellesa i energia. ISBN: 9788484456087Editorial Gaia 17 x 24 cm. / 416 pàgines
Amb aquest eBook de 47 pàgines, coneixeràs quin és el teu aliment fisiològic, els seus beneficis, els tipus d'aliments que cal menjar per estar sa, com combinar correctament els aliments, com adaptar la dieta al teu metabolisme i, en definitiva, com tenir bones digestions i mantenir un cos sa, enèrgic i radiant. Un petit llibre d'instruccions de com...
Amb aquest e-Book en format pdf, coneixeràs quin és el teu aliment fisiològic, els seus beneficis, els tipus d'aliments que cal menjar per estar sa, com combinar correctament els aliments, com adaptar la dieta al teu metabolisme i, en definitiva, com tenir bones digestions i mantenir un cos sa, enèrgic i radiant. Un petit llibre d'instruccions de com...
El llibre "Hay una cura para la diabetes" uneix l'enfocament de la saviesa dietària ayurvèdica amb la investigació moderna sobre els factors metabòlics, com l'oxidació ràpida o lenta, el tipus sanguini, la composició genètica, etc. Editorial Antroposófica (2011) 16 x 23 cm. / 428 pàgines.
Amb aquest eBook de 40 pàgines, tindràs totes les eines per fer tu mateix el teu detox de 7 dies, d'una forma còmode i eficaç. Coneixeràs la fisiologia del detox, les pautes bàsiques per dur-lo a terme amb facilitat i eficàcia, el pla de 7 dies detallat amb totes les receptes, els seus possibles símptomes, etc. Un llibre d'instruccions de com fer un...
Amb aquest eBook de 40 pàgines, tindràs totes les eines per fer tu mateix el teu detox de 7 dies, d'una forma còmode i eficaç. Coneixeràs la fisiologia del detox, les pautes bàsiques per dur-lo a terme amb facilitat i eficàcia, el pla de 7 dies detallat amb totes les receptes, els seus possibles símptomes, etc. Un llibre d'instruccions de com fer un...
SOPES DETOX, de l'Eva Roca ISBN: 978-84-9034-920-5 Nombre de Pàgines: 136 Mides: 17 x 24 cm Enquadernació: Rústica amb solapes Data primera edició: Febrer del 2020 Editorial: COSSETÀNIA Idioma: CATALÀ (disponible també en castellà)
SOPAS DETOX, de l'Eva RocaRecetas y hábitos alimentarios para sanar el cuerpo Autor: Eva RocaNúmero de páginas: 136Encuadernación: Rústica con solapasFecha primera edición: Febrero del 2020Formato: 17 x 24 cmISBN: 978-84-16918-72-0(disponible també en català)