Llibre "Nutrición Espiritual" - Dr. Gabriel Cousens

9789876820189

Nou producte

20,00 € amb impostos

  • Nutrició Espiritual: Sis fonaments per a la Vida Espiritual i el Despertar de la Kundalini explora els aspectes espirituals, científics, intuïtius i metafísics de la nutrició, de la Kundalini i del despertar de la consciència.
  • Editorial Antroposófica.

  • 267 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre Nutrición Espiritual, de Gabriel Cousens

Nutrició Espiritual: Sis fonaments per a la Vida Espiritual i el Despertar de la Kundalini explora els aspectes espirituals, científics, intuïtius i metafísics de la nutrició, de la Kundalini i del despertar de la consciència. És un model per crear la massa crítica de gent conscient necessària per a la transformació planetària. Aquest llibre es comentarà en un estàndard en els anys per venir, contra el qual tots els altres llibres seran comparats i posats en perspectiva de relativa importància. Ens condueix més enllà dels preceptes limitants de la nutrició en els regnes de la Divinitat. 

Sobre Gabriel Cousens

Rabí Gabriel Cousens M.D., M.D.(H)., N.D.(h.c.), D.D., Diplomat Ayurveda i Diplomat Junta Americana de Medicina Holística.

Gabriel Cousens és un veritable i complet metge holístic, homeòpata, psiquiatre, terapeuta familiar, practicant de medicina Ayurveda, remeier xinès, l'investigador més important de la diabetis, líder ecològic, mestre espiritual, fundador i director de la Fundació The Tree of Life (EUA).

É l'autor dels llibres Alimentació Conscient, Nutrició Espiritual, La cuina de l': Sis Fonaments per a la vida espiritual i el despertar de la Kundalini, The Rainbow Diet, Hay una Cura para la Diabetis, etc.

El Dr. Cousens ha publicat treballs científics reconeguts en el camp de la medicina, la bioquímica i la biofísica.

Des de 1973, el Dr. Cousens ha presentat seminaris sobre temes com la salut i la nutrició, la curació psico-espiritual, la meditació i la consciència espiritual. 

El 1986, Gabriel Cousens, MD va sembrar la llavor de l'Escola de Benestar Holística The Tree of Life, que ara ofereix formacions i màsters sobre alimentació conscient, agricultura ecològica i nutrició viva. 

Per obtenir informació sobre el treball del Dr. Cousens, visita la seva pàgina: www.drcousens.com

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria