Llibre "La Alimentación, la 3ª Medicina" - Dr. Seignalet

9788415541165

Nou producte

35,00 € amb impostos

  • El llibre "La alimentación, la 3ª Medicina" del Dr. Jean Seignalet es essencial en una biblioteca de salut. 

  • La dieta del Dr. Seignalet, també coneguda com a dieta ancestral, proposa unes pautes adequades a les necessitats reals del nostre organisme: l'alimentació fisiològica de l'ésser humà.
  • Editorial RBA.

  • 696 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre La alimentación, la 3ª Medicina, de Jean Seignalet

La dieta del Dr. Seignalet, també coneguda com a dieta ancestral, proposa unes pautes adequades a les necessitats reals del nostre organisme.

Desaconsella la ingestió de cereals i lactis i insisteix que la preparació dels aliments sigui el més senzilla possible. Amb aquestes premisses, el Dr. Seignalet va aconseguir la millora o curació total de milers de pacients que havien estat abandonats per la medicina convencional. El seu mètode segueix sumant adeptes i els seus descobriments biomoleculars se segueixen tenint en compte per a noves investigacions científiques.

Va ser dels primers en parlar de l'alimentació fisiològica de l'ésser humà, factor clau per a la salut i el benestar.

Sobre el Dr. Jean Seignalet i els seus principis bàsics curatius

Jean Seignalet va exercir com a metge i catedràtic a l'Hospital de Montpeller (França). Va ser director durant 30 anys del departament de trasplantaments de la seva Hospital, i pioner en el trasplantament d'òrgans i teixits, especialment els renals. La seva extensa formació com a metge i biòleg li va permetre elaborar una teoria global que relacionés gran part de les malalties autoimmunes amb l'alimentació moderna, dissenyant un règim que va aplicar amb gran èxit als seus pacients. Inicialment va dissenyar una dieta per eliminar els possibles estimulants del sistema immune en malalties autoimmunes, especialment en les reumatològiques: artritis reumatoide, espondilitis anquilosant, mal. de Behçet .... Els bons resultats obtinguts van animar a aplicar la seva dieta a malalties autoimmunes d'altres especialitats, i posteriorment fins i tot a altres malalties de causa no coneguda. Els resultats d'aquesta dieta sobre diverses malalties es mostren aquí. El 1998 va publicar "L'Alimentation ou la Troisième Médecine" (L'alimentació, la tercera medicina), en el qual exposa les bases d'una dieta sana i curativa / preventiva per a moltes malalties, basada en la seva experiència sobre més de 400 pacients seguits durant un llarg període de temps.

Jean Seignalet planteja la seva proposta de dieta seguint una idea bàsica: alguns aliments moderns estan modificats respecte als aliments "ancestrals", mentre que el nostre sistema digestiu no s'ha modificat. Aquesta modificació dels aliments ve donada per l'alteració genètica provocada per l'agricultura, en el cas d'alguns cereals, o bé per la cocció a altes temperatures, que modifica l'estructura de les proteïnes. Així, les proteïnes que ingerim poden no ser digerides per complet, alterant l'equilibri de la flora intestinal i passant d'una flora de fermentació (fisiològica) a una flora de putrefacció (no fisiològica). Aquesta alteració de la flora i del contingut intestinal genera toxines que es absorbeixen i alteren l'equilibri de l'organisme. Aquesta alteració pot venir per l'eliminació d'aquest excés de toxines, en el cas de les malalties d'eliminació, per l'acumulació d'aquestes toxines en determinats òrgans, en les malalties per acumulació, o per l'estimulació del sistema immune per proteïnes estranyes, en el cas de les malalties autoimmunes. La filosofia de la dieta consisteix en ingerir aliments que no estiguin modificats, i que per tant siguin totalment assimilables.

Principis bàsics:

  • Exclusió dels cereals, amb algunes excepcions.
  • Exclusió de la llet animal i els seus derivats.
  • Consum preferent de productes crus (més del 70% de la dieta hauria de ser crua).
  • Ús d'olis verges, obtinguts per primera pressió en fred.
  • Prioritat als productes biològics.
  • Consum freqüent de probiòtics i prendre suplements de magnesi.

Index

1. Una qüestió científica

2. Estructura del llibre

3. L'intestí prim

4. Alimentació antiga i alimentació moderna

5. Els principos del règim alimentari

6. Nocions essencials de genètica

7. El medi ambient

8. Nocions essencials d'immunologia

9. La poliartritis reumatoide

10. Espondilitis anquilosant

11. Altres malalties autoimmunes de caràcter reumatològic

12. Malalties autoimmunes tiroides

13. Esclerosi múltiple

14. Altres malalties autoimmunes i heteroinmunes

15. Nocions essencials de química

16. Nocions essencials de fisiologia cel·lular

17. Teoria del embrutiment

18. La patologia del embrutiment en reumatologia

19. La patologia del embrutiment en neuropsiquiatria

20. Altres malalties d'embrutiment no malignes

21.Cánceres i leucèmies

22. La teoria de l'eliminació

23. La patologia d'eliminació eòlica

24. La patologia d'eliminació cutània

25. La patologia d'eliminació bronquial

26. Altres patologies de eliminiación

27. Malalties de mecanismes complexos

28. Síntesi de la teoria i dels resultats

29. Pràctica del règim alimentari

30. La micronutrició

31. Conclusió

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria