Llibre "Hay una cura para la diabetes" - G. Cousens

9789509559288

Nou producte

20,00 € amb impostos

  • El llibre "Hay una cura para la diabetes" uneix l'enfocament de la saviesa dietària ayurvèdica amb la investigació moderna sobre els factors metabòlics, com l'oxidació ràpida o lenta, el tipus sanguini, la composició genètica, etc.
  • Editorial Antroposófica (2011)

  • 16 x 23 cm. / 428 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre "Hay una cura para la diabetes", de Gabriel Cousens

Amb aquest llibre el Dr. Gabriel Cousens se situa entre els principals metges del món. "Hi ha una cura per la diabetis" és una síntesi dels seus trenta-cinc anys d'experiència clínica, i presenta un enfocament holístic pràctic, integral i altament efectiu per al tractament i la cura d'una de les malalties més comunes. És la contribució més important per al tractament de la diabetis que he trobat en els meus quaranta anys d'experiència mèdica. Dr. Bob Ikver

"Aquest llibre descriu el procés curatiu holístic de l'alquímia biològica. És un regal per a nosaltres respecte a com viure en aquesta època biològicament tòxica." - Richard Harvey i Mary Houston, directors de Life Works.

Sobre Gabriel Cousens

Rabí Gabriel Cousens M.D., M.D.(H)., N.D.(h.c.), D.D., Diplomat Ayurveda i Diplomat Junta Americana de Medicina Holística.

Gabriel Cousens és un veritable i complet metge holístic, homeòpata, psiquiatre, terapeuta familiar, practicant de medicina Ayurveda, remeier xinès, l'investigador més important de la diabetis, líder ecològic, mestre espiritual, fundador i director de la Fundació The Tree of Life (EUA).

É l'autor dels llibres Alimentació Conscient, Nutrició Espiritual, La cuina de l': Sis Fonaments per a la vida espiritual i el despertar de la Kundalini, The Rainbow Diet, Hay una Cura para la Diabetis, etc.

El Dr. Cousens ha publicat treballs científics reconeguts en el camp de la medicina, la bioquímica i la biofísica.

Des de 1973, el Dr. Cousens ha presentat seminaris sobre temes com la salut i la nutrició, la curació psico-espiritual, la meditació i la consciència espiritual. 

El 1986, Gabriel Cousens, MD va sembrar la llavor de l'Escola de Benestar Holística The Tree of Life, que ara ofereix formacions i màsters sobre alimentació conscient, agricultura ecològica i nutrició viva. 

Per obtenir informació sobre el treball del Dr. Cousens, visita la seva pàgina: www.drcousens.com

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria