Llibre "El Arte de la Fermentación" - Sandor

9788484455646

Nou producte

34,00 € amb impostos

  • L'Art de la fermentació és una guia completa per fer els teus fermentats a casa. En ell descobriràs la historia, els conceptes científics i els procesos bàsics de la fermentació d'una forma molt ben explicada. 

  • Biblioteca essencial.

  • ISBN: 9788484455646

  • Editorial GAIA

  • 540 pàgines.

  • Castellà. 

Més detalls

Característiques del llibre "El Arte de la Fermentación" - Sandor Ellix Katz

L'ART DE LA FERMENTACIÓ ÉS UNA EXPLORACIÓ EN PROFUNDITAT DELS CONCEPTES I PROCESSOS FERMENTATIUS DE TOT EL MÓN.

L'art de la fermentació és la guia més completa i definitiva que s'ha publicat fins ara sobre la fermentació domèstica. Aquesta obra ens apropa a la història, els conceptes científics i els processos bàsics d'aquesta meravellosa tècnica, amb senzillesa suficient perquè el lector pugui elaborar per primera vegada xucrut o iogurt, però també amb la profunditat necessària per ampliar els coneixements dels fermentadors més experimentados.El art de la fermentació conté informació detallada sobre la fermentació de verdures, productes lactis, cereals, tubercles, llegums i llavors, entre d'altres; instruccions per a l'elaboració d'hidromieles, vins i sidres, cerveses i altres begudes alcohòliques a força de cereals, a més de begudes tòniques agres, i fins i tot detalls sobre la preparació de cultius de fongs i l'aplicació de la fermentació en l'agricultura, l'art, la producció energètica i el comerç. Una obra única en el seu àmbit destinada a convertir-se en un clàssic de la literatura gastronòmica. Sorprenentment, el món (quasi) invisible dels microbis, els fongs i els bacteris pot esdevenir un gran aliat de la nostra rebost si descobrim com interactua amb els aliments. 

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria