Llibre "Crudidelicioso" - P. & D. Beryn

978-84-15053-27-9

Nou producte

LLIURAMENT EN 48-72 HORES

14,95 € amb impostos

  • Receptes per a una salut radiant.

  • Un llibre inspirador, fàcil de seguir i ple d'informació i receptes delicioses. Els autors no només cuinen de meravella, sinó que també ens ofereixen una informació vital que és la clau de la longevitat i el màxim benestar.

  • 19X24 cm / 226 pàgines

  • Editorial Acanto.

  • Primera edició: 27/09/2013

Més detalls

Característiques del llibre "Crudidelicioso" - Peter & Daniel Beryn

Els cuiners especialitzats en cuina crua Peter i Daniel Beryn creuen fermament que l'alimentació i la salut són dues paraules que mai haurien d'haver-separat. Desitjosos de mostrar que una dieta que inclogui un alt percentatge d'aliments crus no és difícil d'assolir, els Daniel presenten al lector un estil de vida que uneix els beneficis a llarg termini per a la salut i els majors nivells d'energia amb plats crudivegetarians senzills i deliciosos.

És un llibre inspirador, fàcil de seguir i està ple d'informació valuosa. El menjar cru és simple i delicios i proveeix al nostre cos amb els nutrients necessaris per gaudir d'abundant salut, energia i vitalitat. Els autors no només cuinen de meravella, sinó que també ens ofereixen una informació vital que és la clau de la longevitat i el màxim benestar.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

8 altres productes en la mateixa categoria