Llibre "Crudidelicioso" - P. & D. Beryn

978-84-15053-27-9

Nou producte

LLIURAMENT EN 48-72 HORES

14,95 € amb impostos

  • Receptes per a una salut radiant.

  • Un llibre inspirador, fàcil de seguir i ple d'informació i receptes delicioses. Els autors no només cuinen de meravella, sinó que també ens ofereixen una informació vital que és la clau de la longevitat i el màxim benestar.

  • 19X24 cm / 226 pàgines

  • Editorial Acanto.

  • Primera edició: 27/09/2013

Més detalls

Característiques del llibre "Crudidelicioso" - Peter & Daniel Beryn

Els cuiners especialitzats en cuina crua Peter i Daniel Beryn creuen fermament que l'alimentació i la salut són dues paraules que mai haurien d'haver-separat. Desitjosos de mostrar que una dieta que inclogui un alt percentatge d'aliments crus no és difícil d'assolir, els Daniel presenten al lector un estil de vida que uneix els beneficis a llarg termini per a la salut i els majors nivells d'energia amb plats crudivegetarians senzills i deliciosos.

És un llibre inspirador, fàcil de seguir i està ple d'informació valuosa. El menjar cru és simple i delicios i proveeix al nostre cos amb els nutrients necessaris per gaudir d'abundant salut, energia i vitalitat. Els autors no només cuinen de meravella, sinó que també ens ofereixen una informació vital que és la clau de la longevitat i el màxim benestar.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria