Llibre "Cocina del Arco Iris" - G. Cousens

9789876820554

Nou producte

25,00 € amb impostos

  • El llibre "Cocina del Arco Iris" uneix l'enfocament de la saviesa dietària ayurvèdica amb la investigació moderna sobre els factors metabòlics, com l'oxidació ràpida o lenta, el tipus sanguini, la composició genètica, etc.
  • Editorial Antroposófica (2015)

  • 16 x 23 cm. / 267 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre "Cocina del Arco Iris", de Gabriel Cousens

Aquestes revolucionàries receptes compreses adequadament, a més d'estimular el teu paladar eleven la teva comprensió sobre l'àmbit biològic del cos i la ment. L'autor de "Cocina del Arco Iris" ha creat la primera cuina multinacional, sofisticada i gourmet basada en aliments vius, naturals i orgànics.

Sosté que no hi ha una única dieta per a tots i busca els coneixements científics per a desenvolupar una dieta individual. El llibre "Cocina del Arco Iris" uneix l'enfocament de la saviesa dietària ayurvèdica amb la investigació moderna sobre els factors metabòlics, com l'oxidació ràpida o lenta, el tipus sanguini, la composició genètica, etc. Aprendre a seleccionar una dieta que s'ajusti a la teva pròpia constitució és la clau per a la salut i l'equilibri.

També són abordats en aquest llibre, els perills dels aliments que han estat tractats genèticament, manipulats amb pesticides, herbicides i hormones; irradiats, tractats amb microones, o fins i tot cuinats. 

Aquesta investigació constitueix una nova visió basada en un tema mil·lenari: "Menja de la manera en que t'ho proposa la natura."

"Aquest llibre descriu el procés curatiu holístic de l'alquímia biològica. És un regal per a nosaltres respecte a com viure en aquesta època biològicament tòxica." - Richard Harvey i Mary Houston, directors de Life Works.

Sobre Gabriel Cousens

Rabí Gabriel Cousens M.D., M.D.(H)., N.D.(h.c.), D.D., Diplomat Ayurveda i Diplomat Junta Americana de Medicina Holística.

Gabriel Cousens és un veritable i complet metge holístic, homeòpata, psiquiatre, terapeuta familiar, practicant de medicina Ayurveda, remeier xinès, l'investigador més important de la diabetis, líder ecològic, mestre espiritual, fundador i director de la Fundació The Tree of Life (EUA).

É l'autor dels llibres Alimentació Conscient, Nutrició Espiritual, La cuina de l': Sis Fonaments per a la vida espiritual i el despertar de la Kundalini, The Rainbow Diet, Hay una Cura para la Diabetis, etc.

El Dr. Cousens ha publicat treballs científics reconeguts en el camp de la medicina, la bioquímica i la biofísica.

Des de 1973, el Dr. Cousens ha presentat seminaris sobre temes com la salut i la nutrició, la curació psico-espiritual, la meditació i la consciència espiritual. 

El 1986, Gabriel Cousens, MD va sembrar la llavor de l'Escola de Benestar Holística The Tree of Life, que ara ofereix formacions i màsters sobre alimentació conscient, agricultura ecològica i nutrició viva. 

Per obtenir informació sobre el treball del Dr. Cousens, visita la seva pàgina: www.drcousens.com

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria