Llibre "Alimentación Depurativa" - Néstor Palmetti

9789876821278

Nou producte

23,00 € amb impostos

  • Aquest llibre parla sobre com l'alimentació moderna és la principal responsable de les malalties contemporànies: el nostre aparell digestiu no està adaptat a les molècules que estem ingerint.

  • Llibre imprescindible en la biblioteca essencial.

  • Editorial Epidauro.

  • 380 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre Alimentación Depurativa, de Néstor Palmetti

L'alimentació moderna és la principal responsable de les malalties contemporànies: el nostre aparell digestiu no està adaptat a les molècules que estem ingerint. En condicions normals, els aliments nodreixen i no embruten. Però si la digestió és deficient la flora intestinal es debilita i comencen els problemes que s'aguditzen a causa de les tècniques actuals de producció i industrialització que empobreixen la qualitat de l'aliment i generen una càrrega de substàncies tòxiques (insecticides, herbicides, fungicides, fertilitzants químics, hormones sintètiques, etc.) i químiques (conservants, Sabori-zants, emulsionants, colorants, etc.).

Necessitem canviar paradigmes: no ens posem malalts, ens embrutem quan ens alimentem. Aquesta obra tira llum sobre els mecanismes que ens intoxiquen i explica les tècniques i dietes depuratives que ens faran viure més i millor.

Sobre la Néstor Palmetti

Néstor Palmetti va desenvolupar la seva activitat professional a nivell nacional i internacional en periodisme i publicitat. A partir de 1992 es va introduir en la vida natural, fent experiències en agricultura biològica, apicultura orgànica, herbes medicinals, tècniques depuratives, macrobiòtica, ioga, naturisme, xamanisme, orinoterapia i nutrició.

El 1997 va iniciar un emprenedoria familiar i artesanal, Productes Naturals PRAMA (www.prama.com.ar), destinat a la producció i distribució d'aliments saludables, el qual funciona a Vila de les Roses, Traslasierra, Còrdova. Després es va graduar com a "Tècnic en Dietètica i Nutrició Natural". Després de diversos anys de difondre la temàtica del necessari procés de desintoxicació corporal, el 2010 concreta un àmbit que ofereix les condicions per fer-la pràctica: l'Espai Depuratiu de Vila de les Roses (www.espaciodepurativo.com.ar). Allà es brinda assessorament, assistència, supervisió, entrenament i capacitació per portar una vida més higiènica i saludable. A l'Espai Depuratiu es realitzen entrevistes d'orientació, tallers intensius i temàtics, neteges assistides, recessos depuratius, allotjament i alimentació fisiològica. Contacte: info@espaciodepurativo.com.ar.

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria