Llibre "Alimentación Consciente" - Dr. Gabriel Cousens

9789876820196

Nou producte

53,00 € amb impostos

  • Alimentación Consciente de Gabriel Cousens ofereix una base única i convincent sobre com millorar la qualitat de les nostres vides. És reconfortant trobar a un pensador original que brinda perspectives provocatives i una font per ajudar a tots els que estiguin interessats a viure una vida més prolongada i saludable. 
  • Editorial Epidauro.

  • 844 pàgines.

Més detalls

Sinopsi del llibre Alimentación Consciente, de Gabriel Cousens

"Alimentació Conscient de Gabriel Cousens ofereix una base única i convincent sobre com millorar la qualitat de les nostres vides. És reconfortant trobar a un pensador original que brinda perspectives provocatives i una font per ajudar a tots els que estiguin interessats a viure una vida més prolongada i saludable. " Gary Nuil, amfitrió de "Viure naturalment", autor de Ponte saludable ara, Només per a dones i La dieta fonamental per a tota la vida.


"Alimentació Conscient té diversos avenços nutricionals de magnitud: és el primer llibre que demostra de forma científica de quina manera les persones de tots els tipus constitucionals poden gaudir i mantenir els beneficis comprovats de la dieta vegetariana. Per a futures mares ofereix el patró més exhaustiu alguna vegada escrit sobre l'embaràs vegetarià saludable. i per a les milions de persones que pateixen d'alcoholisme i abús de drogues, l'autor prescriu alguna cosa més que la simple abstinència -proposa guarir el 'cervell adjectiu' i les seves arrels biològiques. la visió inspiradora del Dr . Cousens va inclusivament més enllà de la mateixa salut per abastar ni més ni menys que la 'il·luminació corporal completa'. Ell és veritablement el compliment del 'doctor del futur' profetitzat porThomas Edison. " -Elliot Jay Rosen, autor de Experimentar l'ànima -abans del naixement, durant la vida i després de la mort.
"Aquest és el text d'autoajuda que tots nosaltres hem estat buscant, un 'Manual del propietari del cos'. Alimentació Conscient és el llibre més complet sobre el vegetarianisme, el rejoveniment i l'equilibri, reflectint una visió holística de la vida amb la singularitat de cada individu. Pressento que aquest és el llibre que ens guiarà al Paradís del segle vint-iu. " -Viktoras Kulvinskas, autor d'Sobrevivint al segle XX!


"Alimentació Conscient ha resultat de la investigació de trenta anys de Gabriel Cousens en l'art, la ciència i la pràctica de l'òptima nutrició. Ho considero la 'Bíblia del Vegetarianisme' i el recomano a tothom que estigui interessat en alimentar-se d'una forma que possibiliti una condició de salut i vitalitat vibrants, personals i planetàries. " -Robert S.lvker, expresident de l'Associació Mèdica Holística Americana.


"En Alimentació Conscient Gabriel Cousens proveeix el desplegament d'una àmplia gamma de fets i coneixements en suport a una dieta vegetariana d'alimentació viva que, diu ell, no només és la més saludable per a nosaltres i per al món, sinó que també ens possibilita la comunió amb les forces divines de la creació. " -John Robbins, autor de Dieta per a una nova Amèrica.

Sobre Gabriel Cousens

Rabí Gabriel Cousens M.D., M.D.(H)., N.D.(h.c.), D.D., Diplomat Ayurveda i Diplomat Junta Americana de Medicina Holística.

Gabriel Cousens és un veritable i complet metge holístic, homeòpata, psiquiatre, terapeuta familiar, practicant de medicina Ayurveda, remeier xinès, l'investigador més important de la diabetis, líder ecològic, mestre espiritual, fundador i director de la Fundació The Tree of Life (EUA).

É l'autor dels llibres Alimentació Conscient, Nutrició Espiritual, La cuina de l': Sis Fonaments per a la vida espiritual i el despertar de la Kundalini, The Rainbow Diet, Hay una Cura para la Diabetis, etc.

El Dr. Cousens ha publicat treballs científics reconeguts en el camp de la medicina, la bioquímica i la biofísica.

Des de 1973, el Dr. Cousens ha presentat seminaris sobre temes com la salut i la nutrició, la curació psico-espiritual, la meditació i la consciència espiritual. 

El 1986, Gabriel Cousens, MD va sembrar la llavor de l'Escola de Benestar Holística The Tree of Life, que ara ofereix formacions i màsters sobre alimentació conscient, agricultura ecològica i nutrició viva. 

Per obtenir informació sobre el treball del Dr. Cousens, visita la seva pàgina: www.drcousens.com

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

21 altres productes en la mateixa categoria