eBook "Nutrició Radiant per ser feliç", Eva Roca (català)

EBNR

e-Book en PDF, per descarregar

12,00 € amb impostos

Amb aquest eBook de 47 pàgines, coneixeràs quin és el teu aliment fisiològic, els seus beneficis, els tipus d'aliments que cal menjar per estar sa, com combinar correctament els aliments, com adaptar la dieta al teu metabolisme i, en definitiva, com tenir bones digestions i mantenir un cos sa, enèrgic i radiant.

Un petit llibre d'instruccions de com alimentar-te per ser feliç.

Més detalls

Descripció de l'eBook "Nutrició Radiant per ser feliç" de l'Eva Roca

Amb aquest eBook de 47 pàgines coneixeràs quin és el teu aliment fisiològic, els seus beneficis, els tipus d'aliments que cal menjar per estar sa i els que cal evitar per no emmalaltir, com combinar correctament els aliments, com adaptar la dieta al teu metabolisme i, en definitiva, com tenir bones digestions i mantenir un cos sa, enèrgic i radiant.

Un viatge pels fonaments de l'alimentació viva i les bases per a una salut radiant que et motivaran a canviar els teus hàbits alimentaris i estil de vida d'una forma ràpida, fàcil i saludable.

En definitiva, un petit llibre d'instruccions de com alimentar-te per ser feliç.

+ informació i índex de l'eBook aquí.

Sobre l'Eva Roca

L'Eva és experta en nutrició vitalista i coach nutricional, formada en vàries escoles, la més influent la del Dr. Gabriel Cousens (The Tree of Life). Formada també en antroposofia, kinesiologia i altres disciplines. Creadora i xef del restaurant de cuina viva ecològica Bionèctar Eco Living Raw Art Food. Educadora en nutrició vitalista i cuina viva a l'escola d'alimentació conscient Crudivegània. Professora de ioga i directora del centre de ioga Om Shanti Girona. Fa més de quinze anys que investiga i experimenta l'alimentació fisiològica humana i els seus efectes, beneficis i inconvenients. Ajuda a les persones a sanar-se i a trobar el seu equilibri a través de l'alimentació. Ha creat la primera formació professional del nostre país en Alimentació Conscient i Xef de Cuina Viva (Màster ACXCV)

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

5 altres productes en la mateixa categoria