Tamís Germinador - Eschenfelder

Eschenfelder

Nou producte

Aquest producte ja no està en estoc

19,90 € amb impostos

 • Germinador de tamís de ceràmica blanca per tot tipus de llavors, especialment les mucilaginoses com el lli, la ruca, l'alfàbrega, etc.

 • Disponible en Ø 12 cm.

 • Sistema de germinació airejat, còmode i econòmic, que evita la formació de moho en les llavors petites i mucilaginoses.
 • Fabricat amb materials nobles i segurs.

Més detalls

MaterialsCeràmica i acer inoxidable sense níquel
Diàmetre de la baseØ 16 cm / Ø 21,5 cm.
País d'origenAlemanya
Nom del fabricantEschenfelder

Característiques del Tamís Germinador -Eschenfelder

 • Germinador de tamís de ceràmica blanca per tot tipus de llavors, especialment les mucilaginoses com el lli, la ruca, les mostasses, l'alfàbrega, etc. 

 • Disponible en  Ø 12 cm.

 • Sistema de germinació airejat, còmode i econòmic, que evita la formació de moho en les llavors petites i mucilaginoses.

 • Fabricat amb materials nobles i segurs.

Procés de germinació en el tamís

 1. Activar les llavors, esbandir-les bé i estendre-les sobre la reixeta.

 2. Humitejar 2 cops al dia amb un polvoritzador d'aigua, deixant aigua al plat. A l'estiu, regar de 2 a 3 cops.

 3. A mida que vagin germinant les llavors, anirà creixent l'arrel per sota i aniran absorbint l'aigua del plat per al seu creixement.

Els brots i germinats

Els germinats són aliments vius obtinguts d'activar i brotar llavors, les quals, en aquest procés, han augmentat les seves propietats nutritives i terapèutiques, a més de ser aliments amb una energia vital impressionant. És per això que se'ls considera superaliments, perquè amb una poca quantitat d'aliment i calories, aporten grans quantitats de nutrients i la biodisponibilitat d'aquests nutrients s'incrementa en el procés de germinació fins a un 100%!!

Contenen una alta i completa concentració de vitamines, minerals, enzims, oligoelements, aminoàcids i àcids grassos.A més contenen foto químics, bioflavonoides, enzims, clorofil·la, oxigen, aigua estructurada i fibra. Tots aquests elements en altes concentracions difícils de trobar en altres aliments. Podríem alimentar-nos exclusivament d'aquests súper-aliments i obtindríem tots els nutrients i vitalitat que necessitem.

A diferència dels superaliments en pols que trobem en el mercat, envasats i desnaturalitzats, els germinats i brots estan vius i contenen l'energia vital i enzims de l'aliment, que són clau en la nostra salut i nutrició.

Els pots elaborar a casa fàcilment i amb un cost molt baix, per la qual cosa són un aliment autosuficient, econòmic i de km0. Per fer-ho només necessites les llavors i un sistema de germinació com el que ens ofereix Eschenfelder. 

Els principals beneficis dels brots i germinats són:

 • Són una font brutal de clorofil·la, ajuden a regenerar la sang i són alcalinitzants.

 • Aporten al nostre organisme grans dosis d'energia vital.

 • Enforteixen el sistema immunitari.

 • Ajuden a l'organisme a desintoxicar-se i netejar-se.

 • Aturen l'envelliment.

 • Faciliten la digestió, desinflamen el sistema digestiu, regeneren la flora intestinal i estimulen la secreció del pàncrees.

 • Reconsistueixen el metabolisme i equilibren el sistema endocrí.

 

Els brots i germinats frescos són deliciosos. És el complement ideal per a tots els teus plats vius: amanides, sopes, hamburgueses de llavors, rotllets vegetals, etc. 

Aquí trobaràs moltes receptes que s'acompanyen amb germinats.

I aquí, una guia d'activació de llavors.

I si ho necessites, també tens un taller de germinació amb els sistemes de germinació d'Eschenfelder perquè puguis fer-te'ls tu mateix a casa, fàcil i econòmicament (DIY).

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Here you can add custom original content(text, images, videos and more) for each product page.

30 altres productes en la mateixa categoria