Utensilis de tall & espiralitzadors
Espiralitzadors, ganivets de ceràmica, mandolines de ceràmica ... tot allò que necessites per transformar les teves verdures i hortalisses en plats creatius, atractius i deliciosos! 

Utensilis de tall & espiralitzadors Hi ha 6 productes.

Mostrant 1 - 6 de 6 elements

Ganivet pelador de ceràmica Kyocera, de 7,5 cm. Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. Mànec ergonòmic, disponible en 3 colors: vermell, groc, verd i taronja. Kyocera ofereix la més alta qualitat en ganivets de ceràmica.

29,00 €

Ganivet de ceràmica Kyocera, de 11 cm de fulla. Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. Mànec ergonòmic, disponible en 4 colors: vermell, groc, verd i taronja. Kyocera ofereix la més alta qualitat en ganivets de ceràmica.

39,00 €

Ganivet Chef de ceràmica Kyocera, de 14 cm de fulla. Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. Mànec ergonòmic, disponible en 4 colors: vermell, groc, verd i taronja. Kyocera ofereix la més alta qualitat en ganivets de ceràmica.

59,00 €

Mandolina de ceràmica amb protector anti-talls.Permet 4 gruixos: des de 0.5 mm a 3 mm.El seu tall és perfecte i precís i mandolina tot tipus d'hortalisses: remolatxa, pastanaga, carbassó...Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. Disponible en vermell. Kyocera ofereix la més alta qualitat en estris de...

25,00 €

Pelador de ceràmica Kyocera.El seu tall és perfecte i precís, pela tot tipus d'hortalisses i fruites.Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. Disponible en varis colors. Kyocera ofereix la més alta qualitat en estris de tall de ceràmica.

11,00 €

Ajust continu del gruix a tallar Fulles verticals addicionals amb 2 amplades de tall 3 insercions intercambiables de fulles: Fulles llises - fulla dentada per a onades i talls transversals - inserció de Julienne per a tires fines Peu antilliscant Lliure de BPA

29,90 €
Mostrant 1 - 6 de 6 elements