Germinadors
Germinadors ecològics per germinar llavors

Germinadors Hi ha 6 productes.

Mostrant 1 - 6 de 6 elements

Confeccionada amb cotó ecològic certificat "Fox Fibre Colorganic". Ideal per germinar i filtrar begudes vegetals a casa. La bossa "Germinats Verds" és una manera fàcil i econòmica de preparar germinats i begudes vegetals a casa. A més es guarda en un calaix sense ocupar espai.

8,00 €

Germinador de pot de vidre disponible en dues mides: 750 ml. i 1.000 ml. Sistema de germinació eficient, còmode i econòmic. El pot de vidre ve amb una tapa-colador que permet la neteja i esbandida de les llavors de forma còmode i higiènica.  Ve amb un suport  que permet la inclinació ideal per a un drenatge perfecte i frescura permanent, evitant el moho i...

19,90 €

Germinador amb 2 pots de vidre, suport i safata de ceràmica. Disponible en dues mides: 750 ml i 1000 ml. Sistema de germinació eficient, còmode i econòmic. Pot de vidre amb tapa-colador que permet netejar i esbandir les llavors de forma còmode i higiènica. El suport permet la inclinació ideal per a un drenatge perfecte i frescura permanent, evitant el...

46,00 €

Germinador amb 3 pots de vidre (750 ml.) + suport i safata de ceràmica. Sistema de germinació eficient, còmode i econòmic. Pot de vidre amb tapa-colador que permet netejar i esbandir les llavors de forma còmode i higiènica. El suport permet la inclinació ideal per a un drenatge perfecte i frescura permanent, evitant el moho. Germinació òptima.

57,00 €

Pot de vidre per germinar llavors, disponible en dues mides: 750 ml. i 1.000 ml. Sistema de germinació eficient, còmode i econòmic. El pot de vidre ve amb una tapa-colador que permet la neteja i esbandida de les llavors de forma còmode i higiènica.  S'adapta als suports Eschenfelder.

11,00 €

Germinador de tamís de ceràmica blanca per tot tipus de llavors, especialment les mucilaginoses com el lli, la ruca, l'alfàbrega, etc. Disponible en Ø 12 cm. Sistema de germinació airejat, còmode i econòmic, que evita la formació de moho en les llavors petites i mucilaginoses.Fabricat amb materials nobles i segurs.

19,90 €
Mostrant 1 - 6 de 6 elements