Mandolina de ceràmica Kyocera

Nou producte

  • Mandolina de ceràmica amb protector anti-talls.
  • Permet 4 gruixos: des de 0.5 mm a 3 mm.

  • El seu tall és perfecte i precís i mandolina tot tipus d'hortalisses: remolatxa, pastanaga, carbassó...

  • Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. 

  • Disponible en vermell.

  • Kyocera ofereix la més alta qualitat en estris de tall de ceràmica.

Més detalls

25,00 € amb IVA

Aquest producte aviat estarà en estoc

    Característiques de la Mandolina de ceràmica Kyocera.

    • Mandolina de ceràmica amb accessori protector anti-talls.

    • Permet 4 gruixos: des de 0.5 mm a 3 mm, llescant amb amb rapidesa i precisió. 

    • El seu tall és perfecte i mandolina tot tipus d'hortalisses: remolatxa, pastanaga, carbassó... Ideal per mandolinar el carabassó per la lassanya viva.

    • Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. 

    • Disponible en vermell.

    • Kyocera ofereix la més alta qualitat en estris de tall de ceràmica.

    La ceràmica de Kyocera

    La ceràmica, aporta grans beneficis en la cuina viva: 

    • Un tall inalterable.
    • Manté l'estructura molecular de l'aliment.
    • Impermeabilitat a olors i oxidacions.
    • Bona higiene.

    Els ganivets en ceràmica són el resultat de la més
    avançada tecnologia japonesa a produir un full
    extremadament dur, fet amb calci, magnesi, silici
    i zirconi (pedra de diamant, un 30% més dura
    que el metall), que dóna a les seves fulles un tall excepcional, per qualitat i durada. Els ganivets en ceràmica són utilitzats pels millors xef perquè permeten aconseguir talls d'alta precisió i perquè no provoquen reaccions químiques amb els aliments ni alteren els seus sabors.

    La ceràmica és un material resistent que manté la seva capacitat de tall fins a deu vegades més que l'acer.

    Higiènic i inoxidable, els fulls ceràmiques no transfereixen el seu sabor o olor ni ions metàl·lics als aliments, no es corrompen ni s'oxiden amb els àcids de fruites i verdures, mentre eviten al seu torn que aquestes es posin
    negres després de manipular-les amb ells, ja que els àcids no reaccionen amb la ceràmica.

    Els ganivets ceràmics són més lleugers i per tant molt còmodes per utilitzar, antimagnètics i antial·lèrgics.

    El mànec ergonòmic permet un major control en el puny.

    I amb un valor afegit: són fàcils de netejar.

    La ceràmica no absorbeix substàncies dels aliments. N'hi ha prou amb una ràpida esbandida amb aigua i assecar-lo amb un drap de cuina per mantenir-lo en perfecte estat.

    La duresa implica fragilitat per la qual cosa s'han d'evitar cops contra superfícies dures. S'ha d'utilitzar sobre taules de fusta i no es pot fer servir per aliments durs com els congelats.

    Al cap de molts anys, pot ser convenient portar-los al proveïdor habitual perquè els doni un lleuger afilat que els mantingui com el primer dia.

    Kyocera ofereix també productes en ceràmica com peladors, mandolines, ratlladors o tisores de cuina.

    MaterialsCeràmica zirconi blanca
    AccessorisProtector de dits
    Mides28 cm x 10 cm

Opinions

Actualment no hi ha ressenyes de clients.

Escriviu una valoració

Mandolina de ceràmica Kyocera

Mandolina de ceràmica Kyocera

  • Mandolina de ceràmica amb protector anti-talls.
  • Permet 4 gruixos: des de 0.5 mm a 3 mm.

  • El seu tall és perfecte i precís i mandolina tot tipus d'hortalisses: remolatxa, pastanaga, carbassó...

  • Tall inalterable, manté el sabor i l'estructura molecular de l'aliment i no oxida. 

  • Disponible en vermell.

  • Kyocera ofereix la més alta qualitat en estris de tall de ceràmica.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

8 altres productes de la mateixa categoria: