Utensilis de tall & espiralitzadors

Espiralitzadors, ganivets de ceràmica, mandolines de ceràmica ... tot allò que necessites per transformar les teves verdures i hortalisses en plats creatius, atractius i deliciosos! 

Utensilis de tall & espiralitzadors Hi ha 3 productes.

Mostrant 1 - 3 de 3 elements

Tallador en espiral (espiralitzador) SPIRELLI, per a hortalisses com pastanagues, carabassons, remolatxes, raves, cogombres...  Crea fideus inacabables de mida juliana: una de 2 x 3 mm. i l'altra de 3,5 x 5 mm. Ganivetes japoneses d'acer inoxidable. Apte per rentaplats. Disponible en varis colors, segons la temporada.

19,95 €

Espiralitzador de verdures per fer espaguetis vius d'hortalisses en un moment. Espiralitza carabassó, carabassa, pastanaga, remolatxa... Ve equipat amb 3 fulles de tall: per espaguetis fins, espaguetis gruixuts i fettuccini. Antilliscant. El nou model només està disponible en color blanc-gris.

39,90 €

Ajust continu del gruix a tallar Fulles verticals addicionals amb 2 amplades de tall 3 insercions intercambiables de fulles: Fulles llises - fulla dentada per a onades i talls transversals - inserció de Julienne per a tires fines Peu antilliscant Lliure de BPA

29,90 €
Mostrant 1 - 3 de 3 elements