Alimentació
 Selecció de superaliments: Espirulina artesana, xocolates crudiveganes i els fantàstics deshidratats Bionèctar.

Nous productes

Alimentació Hi ha 11 productes.

Mostrant 1 - 11 de 11 elements

Espirulina varietat Arthorspira Platensis  Superaliment de cultiu local amb aigua del Montseny. Espirulina en comprimits 160 unitats. Si busques una solució més senzilla per a prendre de manera habitual  l’espirulina, aquest és el teu format. Comprimits a base de pols d’espirulina natural, fets amb pressió en fred i sense cap tipus de aglomerant, com...

21,00 €

Espirulina varietat Arthorspira Platensis  Superaliment de cultiu local amb aigua del Montseny. Deshidratació de baixa temperatura per mantenir les seves propietats alimentaries i estat de conservació. Ideal per afegir als batuts i sopes.  Paquet de 100 gr de Espirulina en fideus

21,00 €

Barreta de xocolata crudivegana Pure Nibs, 82% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, sucre de flow de coco*, nibs de cacau cru* (20%), lúcuma en pols*, vainilla Bourbon* i sal marina*  *certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams.

3,50 €

Barreta de xocolata crudivegana cireres i xili, 82% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, cireres* (20%), sucre de flow de coco*, panses*, nibs de cacau cru*, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon*, canyella en pols, xili (0,2%) i sal marina*  *certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams.

3,50 €

Barreta de xocolata crudivegana Nou Pecana i Maca, 81% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, nou pecana* (15%), dàtils, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon*, oli de fonoll* i sal marina*  *certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams.

3,50 €

Barreta de xocolata crudivegana Extra Pure, 93% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, dàtils en pols*, dàtils granulats amb farina d'arròs, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon* * certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 40 grams. 

3,50 €

Barra de xocolata crudivegana Nibs Cacau amb Sal Marina,  85% cacau Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, nèctar de flor de coco sec*, ametlla* (9%), dàtils*, baobab en pols*, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon*, sal marina. 85% cacau. * certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 70 grams. 

4,95 €

Barra de xocolata crudivegana Ametlla Baobab 85% Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, nèctar de flor de coco sec*, ametlla* (9%), dàtils*, baobab en pols*, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon*, sal marina. 85% cacau. * certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 70 grams. 

4,95 €

Barra de xocolata crudivegana Extra Dark 93% Ecològica i vegana. Ingredients: pasta de cacau*, mantega de cacau*, nèctar de flor de coco*, lúcuma en pols*, vainilla Bourbon*, sal marina. 93% cacau. * certificat orgànic Embalatge biodegradable lliure de plàstic. Barra de 70 grams. 

4,95 €

Espirulina (Arthrospira plantesis) 100% natural, ecològica i artesanal. Conserva totes les seves propietats nutricionals i vitals.  Crudivegana, assecada per sota dels 50ºC. De cultiu sostenible: aigua de manantial i us d'energies renovables.  Envàs sostenible i protector. 80 gr.  160 comprimits de 500 mg

15,50 €

Espirulina (Arthrospira plantesis) 100% natural, ecològica i artesanal. Conserva totes les seves propietats nutricionals i vitals.  Crudivegana, assecada per sota dels 50ºC. De cultiu sostenible: aigua de manantial i us d'energies renovables.  Envàs sostenible i protector. 80 gr. 

14,45 €
Mostrant 1 - 11 de 11 elements